Kraftfulla krossverk
tillverkade i Trollhättan

Vill du veta mer?

Kontakta oss för mer information.

0520-48 58 80

info@iqr.se

SVENSK KVALITET OCH SERVICE

Upptäck fördelarna med att välja svensk kvalitet. Som de enda tillverkarna i Sverige erbjuder vi maskiner som inte bara uppfyller dina behov utan även överträffar dina förväntningar. Varför välja något annat när du har tillgång till förstklassig tillverkning på hemmaplan?

Välj svensk tillverkning – för kvalitet, service och hållbarhet nära dig.

Mobila krossverk

Mobila krossverk tillverkade i Trollhättan

IQRs mobila krossar med hammarkvarn är utvecklade efter våra kunders behov och är kända för sin enastående prestanda, arbetsförmåga och kraftfullhet. De mobila krossverken är även utvecklade för lång hållbarhet samt har marknadens lägsta driftskostnad vilket garanterar en bra avkastning på er investering.

FH1500

IQRs mobila krossverk FH1500 erbjuder det bästa från två världar: Prestandan och kapaciteten av en stor hammarkvarn och en kompakt storlek för transporter på väg.

FH1800

Den större FlexHammer FH1800™ Crawler är marknadens kraftfullaste mobila kross och har en större kraft och kapacitet än FH1500™. Krossverket finns endast med stållarvband.

Stationära krossverk

Stationär anläggning från IQR

IQR tillverkar kraftfulla eldrivna stationära krossanläggningar för all sorts material inom bränslekrossning och oavsett önskad fraktion.

Våra kunder hanterar stora mängder hushållsavfall, industriavfall, returträ, slipers, telefonstolpar och grot. Även andra avfallstyper hanteras där metallseparering, siktning eller annan behandling ingår som ett steg i kundens process.

FH1500 och FH1800 – Stationärt montage

Våra stationära anläggningar byggs uteslutande med vår FlexHammer™ 1500 eller FlexHammer™ 1800 med elmotor, vanligen på 400 kW och kan i vissa applikationer föregås av tvåvalsade, stationära krossar från SID.

När ni väljer en stationär FlexHammer™ anläggning har ni ett stort inflöde av material till er processanläggning. Eldrift är miljövänligare i jämförelse med en dieselmotor och underhållet av elmotorn är enklare.

En fördel med stationära anläggningar är att platsbegränsningen inte finns vilket förenklar städning, underhåll och service. I och med att vi kan koppla upp maskinen fast emot internet utökas också möjligheterna till övervakning och fjärrservice. En anläggning ifrån IQR håller dig uppdaterad dagligen med information du behöver.

Är du intresserad av FlexHammer Krossverk?

Kontakta oss på telefon: +46 520-48 58 80,
e-postinfo@iqr.se eller fyll i uppgifterna nedan så kontakter vi dig.