Omgående leverans

Vill du veta mer?

Kontakta oss för mer information.

+46 (0)520-48 58 80

info@iqr.se

Återvinningsmaskiner för omedelbar leverans

IQR tillhandahåller service, underhåll och maskiner inom återvinning. Våra produkter hjälper er att effektivt utföra ert återvinningsarbete.

Just nu har vi en nybyggd FH1500 mobilt krossverk från Trollhättan samt trumsiktar och mobila krossverk från Pronar redo för leverans.

Mobila krossverk

Mobila krossverk tillverkade i Trollhättan

IQRs mobila krossar med hammarkvarn är utvecklade efter våra kunders behov och är kända för sin enastående prestanda, arbetsförmåga och kraftfullhet. De mobila krossverken är även utvecklade för lång hållbarhet samt har marknadens lägsta driftskostnad vilket garanterar en bra avkastning på er investering.

IQRs mobila krossverk FH1500 erbjuder det bästa från två världar: Prestandan och kapaciteten av en stor hammarkvarn och en kompakt storlek för transporter på väg.

Produktbild av FlexHammer 1500 Mobil kross.

Kontakta oss

+46 (0)520-48 58 80

info@iqr.se

Mobila krossverk från Pronar

Mobila krossverk från PRONAR

IQR är återförsäljare av Pronars återvinningsmaskiner i Sverige. De tillverkar mycket prisvärda krossverk och vi på IQR erbjuder service utöver det vanliga.

Just nu har vi mobila krossverk från Pronar redo för omgående leverans och vi hjälper er med extra utrustning vid behov.

Kontakta oss

+46 (0)520-48 58 80

info@iqr.se

Trumsiktar

Trumsiktar

IQR är Pronars generalagent i Sverige av trumsiktar och recycling maskiner. Vi hjälper våra kunder att hitta rätt maskin för deras verksamheter och anpassar den efter behov och önskemål.

Trumsikten är en mycket kostnadseffektiv typ av sikt. Den är slitstark och har få nackdelar, vilket också är en av anledningarna till att den är så väl använd runt om i världen.

Kontakta oss

+46 (0)520-48 58 80

info@iqr.se

Är du intresserad av effektivare återvinning?

Fyll i uppgifterna nedan så kontakter vi dig.

Jag är intresserad av effektivare återvinning